Giganternas fall

Giganternas fall

By Ken Follett

  • Release Date : 2010-09-14
  • Genre : Skönlitteratur
  • FIle Size : 1.35 MB
Score: 4
4
From 34 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Giganternas fall Giganternas fall är en ny magnifik historisk berättelse av Ken Follett. En skildring av fem olika familjer - från USA, Tyskland, Ryssland, England och Wales - och hur deras dramatiska livsöden länkas samman under det tidiga 1900-talets omvälvande händelser: första världskriget, ryska revolutionen, kampen för kvinnlig rösträtt… Handlingen rör sig från Washington till Sankt Petersburg, från kolgruvornas mörker och faror till palatsens glittrande ljuskronor, från diplomatins korridorer till de makthavandes sängkammare.

Som alltid hos Ken Follett förenas spänning, romantik och historisk autencitet i denna tätt sammanvävda historia om makt och vanmakt.

Giganternas fall är första delen i en trilogi och ges ut samtidigt i ett tiotal länder. I de följande två böckerna kommer vi att få följa de fem familjernas fortsatta öden under 1900-talets konflikter och kriser.

Översättare: Peter Samuelsson, Lennart Olofsson, Leo Andersson
Omslagsformgivare: Jens Magnusson

Reviews

  • Ambitiöst historiefiasko

    1
    By sharifhan
    En roman späckad med schabloner och banala klyschor. Inget är äkta, allt är konstruktion. Ken Follett har blandat gammal och modernt intill bristningsgränsen och det höll inte.

keyboard_arrow_up