Cityguide London

Cityguide London

By Reseförlaget

  • Release Date : 2014-10-01
  • Genre : Resor och äventyr
  • FIle Size : 521.52 MB
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Cityguide London Reseguide på svenska för din iPad! (Köps via iBooks) 

Cityguide London ger liv åt staden i bilder, praktiska kartor och klickbara fönster. Flexibla förslag på dagsturer, utflykter och asfaltsäventyr - du väljer själv hur mycket eller lite du vill göra! Guiden gör det enklare och roligare att upptäcka den brittiska metropolen, och ger känslan av att redan vara där innan du ens kommit fram!

De interaktiva widgetarna ger mer information om sevärdheterna genom filmer, rundturer och bildgallerier. Du väljer själv hur du vill se den: som en del av uppslaget eller, genom att nypa i den, i helskärm. Här hittar du:
- zoomnings- och skrollbara kartor som gör det enkelt att hitta i staden.
- bildgallerier med fantastiska bilder som kan visas i helskärm med informativa bildtexter.
- interaktiva rundturer för viktiga sevärdheter - bara svep på skärmen och följ med runt vid några av Londons främsta historiska sevärdheter.
- widgeten ”höjdpunkter” som kan ses i helskärm visar några av de större sevärdheterna. Tryck eller svep med fingret för att zooma in illustrationerna och hitta fascinerande fakta om byggnaden och ännu fler bilder.
- filmer som ger fågelperspektiv på viktiga sevärdheter - på temasidorna finns det roliga filmklipp från parader och evenemang.

Cityguiden hjälper dig att planera resan både snabbt och enkelt. I de olika områdesavsnitten presenteras stadens alla måsten, och på temasidorna ges fördjupad information om relaterade ämnen, som maten, ceremonier och årets stora händelser. Avsnittet ”Med fokus på ...” ger förslag utifrån särskilda intressen, som shopping, kultur eller familjenöjen. ”Dag för dag” är utformat för de resenärer som har en helg, tre dagar eller fem dagar till sitt förfogande.

Den här e-boken innehåller även användbar praktisk information och resetips, samt många restaurang- och bartips. Tryck på de färgglada symbolerna för att få ytterligare information eller för att läsa om ännu fler sevärdheter.

keyboard_arrow_up