En enda natt

En enda natt

By Simona Ahrnstedt

  • Release Date : 2014-08-20
  • Genre : Skönlitteratur
  • FIle Size : 0.58 MB
Score: 4.5
4.5
From 20 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

En enda natt Ny samtidsserie av Sveriges romance-drottning!

Simona Ahrnstedt lämnar de historiska berättelserna bakom sig och lanserar en ny serie samtidsromaner med starka kvinnliga huvudpersoner, spännande intriger och erotiska äventyr. En enda natt är en berättelse om hämnd, maktkamp men framför allt: förbjuden kärlek.

Natalia De la Grip är en av finansvärldens unga supertalanger. Som kvinna, född in i överklass och rikedom, förväntas hon mest intressera sig för mode och inredning. Men Natalia har alltid gått sin egen väg. Envist och stenhårt arbetar hon för sitt mål: att få fadern, patriarken, att se och erkänna hennes kompetens och ge henne en plats i familjeföretagets styrelse.

David Hammar är en uppkomling och finansvärldens meste bad boy. Trots sin arbetarklassbakgrund har han lyckats bli en av Sveriges rikaste riskkapitalister. Han är lika beundrad som avskydd och dessutom känd för sina glamorösa kärleksaffärer. På grund av händelser i det förflutna är han ute efter hämnd på familjen De la Grip. Kanske kan han komma åt dem via dottern, Natalia?

När David bjuder ut Natalia på lunch blir hon både nyfiken och vaksam. Hon vet att männen i hennes familj hatar honom, men undrar varför. Hon vet också att David dejtar filmstjärnor och prinsessor, inte alldagliga finanskvinnor. Lunchen blir oväntat trevlig och mot sin vilja dras de till varandra. Attraktionen som uppstår leder så småningom till en natt ingen av dem kan glömma. Båda är tagna av kemin dem emellan, men de intalar sig själva att det aldrig kan bli något. Relationen är fullkomligt otänkbar, de är fiender, det var bara en enda natt. Eller?

Reviews

  • Måste läsas

    5
    By 81AvaB
    Smartaste romanceboken som förtjänar sin alldeles egna kategori. Den är mer än ett sexigt äventyr (även om man kommer på sig med att dreggla lite och sjunka ner djupare i soffan när man läser den). Den berör livet och är så klok att när man läst klart så är man inte bara ljuvligt mätt och nöjd, man har dessutom fått så mycket goda insikter och råd. Jag slukade boken som är välskriven och märkligt lättsam trots balansen mellan bråddjupen och spänningen. Ahrnstedt har gett karaktärerna eget liv och adderat sin egna magi och livserfarenhet, resultatet är slående. Läs och njut!

keyboard_arrow_up