Bakancskoptató

Bakancskoptató

By Hullan Zsuzsa

  • Release Date : 2014-05-09
  • Genre : Specialresor
  • FIle Size : 1.57 MB
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Bakancskoptató Egy színésznő negyvenkilenc évesen, negyvenkilenc napon át, közel ezer kilométert gyalogol az El Caminón, élete minden egyes évéért egy-egy napot. Zarándokol.

Az Út fizikai viszontagságai megviselik, a táj, az időjárás, a szállások, az emberek naponta változnak körülötte. Néhány zarándokkal többször is összeakad – fura, különc, kedves, undok, segítőkész, bolondos, csöndes és kibírhatatlanul lármás emberekkel a világ minden tájáról –, s egyik-másik az „úgysem találkozunk többé” bizonyosságával meséli el neki a saját történetét.
Magányos gyaloglása közben egy pillangó, egy virágzó margaréta, egy elhagyatott falu, egy különös eukaliptuszfa látványa fölidézi benne élete sorsdöntő fordulatait, vidéken töltött gyermekkorát, a balesetet, amely derékba törte balerinaálmait, a gyermekeit, a színházat, a szerelmeit, a szexet.

Milyen volt az Út? Ő megváltozott a zarándoklat közben? Másként látja azóta a világot? A válaszok itt rejlenek, ebben az elgondolkodtató, szórakoztató, kivételes könyvben.

keyboard_arrow_up