Thai svensk part 1

Thai svensk part 1

By Suthat Nilsson

 • Release Date : 2011-12-14
 • Genre : Främmande språk
 • FIle Size : 13.17 MB
Score: 2
2
From 5 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Thai svensk part 1 Eleverna frågade: Vad ska man göra för att komma in i svenska språket? Varför är det svårt att förstå det svenska språket? Vilka metoder som kan leda oss in i det svenska språket så enkelt som möjligt? Varför fastnar vi ofta när vi ska lära oss? Hur hittar man en lärare som kan förklara klart och tydligt? Hur lång tid bör det tar att lära sig svenska grammatiken? Det första steget vi bör göra är ..? Vad skiljer sig svenskan från thailändska? Har utlandsstudenter samma problem som oss?
นักเรียนถาม: ทาอย่างไรจะเข้าถึงภาษาสวีเดนได้สักที ทาไมภาษาสวีเดนถึงยากต่อการเข้าใจ มีวิธีใดบ้างที่จะนาเราเข้าถึงภาษาสวีเดนได้ง่ายที่สุด เพราะเหตุใดเราจึงต้องติดขัดอยู่บ่อยๆเวลาเรียน จะมีครูคนไหนที่จะอธิบายได้ชัดเจนแจ่มแจ้งและไม่ทาให้งงบ้าง การเรียนภาษาสวีเดนควรจะใช้เวลานานเท่าไหร่ ขั้นตอนแรกควรจะทาอย่างไร มีสิ่งใดบ้างที่แตกต่างจากภาษาไทย นักเรียนชาวต่างชาติที่เรียนภาษาสวีเดนเขาว่ามันยากเหมือนกันกับเราไหม สมองคนเราจาได้วันล่ะกี่คา?

Reviews

 • Swedish grammar

  1
  By Isaanthai
  Sämsta skiten, det går knappt inte ens att läsa vad som står på thai, ser ut som dom har kopierat sidorna med en trasig kopiator, så inga stjärnor här, mer än minimum som är 1 stjärna
 • เจ้าหนังสือ

  1
  By อนันตสิทธ์
  ช่วยแก้ไขตัวหนังสือด้วยครับอ่านไม่ออกเลย

keyboard_arrow_up